7 d’oct. 2012

COMENÇA LA COMPETICIÓ A TOTES LES CATEGORIES EL CLUB NATACIÓ AMPOSTA


Els primers a posar-se en marxa van ser les categories d’absoluts, juniors i infantils. Un total de 14 nedadors de la capital del Montsià. La competició es va disputar el passat 6/10 a la piscina de C.N. Tàrraco, i es nedar dues proves: 400m estils i 800m lliures per a les noies i 1500m lliures pels nois. Els temps dels nedadors van ser discrets en general, i altres per ser la primera vegada que les nedaven s’exprimiren al màxim, demostrant que aquest any poden millorar les seves expectatives en la natació.

Tres setmanes després (27/10) van ser des d’alevins fins absoluts que es van donar cita a la piscina del C.N. Vendrell per iniciar la lliga alevina i infantil, i el Trofeu Tarraswim “A”, representant Amposta 16 nedadors de les diferents categories. En aquesta competició van debutar els joves nedadors ampostins David Bermejo que participava en categoria alevina (01/00) i la Roser Lafont en infantil (00/99), tots els altres nedadors del Club Natació Amposta ja havien participat en l’anterior competició. Destacar David Bermejo que va donar molt bona sensació, realitzant 100m esquena en 1:23.15 i 200m braça en 3:28.79, i per ser la primera vegada que nedava a la competició federada  demostrar està per davant de molts altres que estan nedant en clubs importants del territori des de fa més temps. En aquesta competició ja van començar els nedadors agafar alguna mínima. 

Però realment, en la següent competició (17/11) a la piscina del CN. Tàrraco en el Trofeu Tarraswim “B”, 2a.Lliga Infantil i 3a.Lliga Alevina on s’aprecia un canvi en els nedadors, començant a tenir un bon estat de forma, després dels 3 mesos d’entrenament que estem portant. Cal dir, que hi ha nedador que està doblant 2 dies a la setmana els entrenaments des que vam començar, i això està donant els seus fruits pel Club Natació Amposta.

Finalment, l’última competició que ha participat el Club Natació Amposta ha estat el dissabte 1 de desembre a la piscina del CN. Reus Ploms, i fins el moment dels 16 nedadors que hi ha en plantilla incloent aquesta última només hi han 4 nedadors que no han assolit la mínima que permet entrar en el rànquing de les finals del Campionat de Catalunya d’Hivern Infantil, Junior i Absolut 2012/13, la resta està portant un excel·lent inici de temporada. Els nedadors que estan representant a les competicions federades al Club Natació Amposta són els següents: Àlex Martí Arasa, Roger Homedes, Laura Negre, Maria Bertomeu, Estefania Alacreu, Pau Buera, Xavi Vidal, Albert Arasa, Marc Gómez, Marina Dimitrova, Júlia Martínez, Arnau Ortí, Marc Martí, Felip Ferré, Roser Lafont i David Bermejo. A més, tenim una nova incorporació en els entrenaments d’un noi que prové de Cambrils que està estudiant INEFC aquí Amposta que es diu Óscar Martínez que s’està adaptant poc a poc des del mes de novembre. Felicità a tots els nedadors per la tasca que estan fent aquesta temporada, i com no als pares que amb el seu suport estem millorant en tots els aspectes.


Equip de relleu de 4x100estils (Roger Homedes, Marc Gómez, Xavi Vidal i Felip Ferré) participant a la piscina del CN. Tàrraco el dia 17 de novembre d’aquesta temporada.

EL CLUB NATACIÓ AMPOSTA AL CAR DE SANT CUGAT I AL SEMINARI D’ENTRENADORS DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ

La Federació Catalana de Natació va convocar el 6 de desembre, el nedador del Club Natació Amposta, Àlex Martí Arasa a participar en el “Programa de Seguiment” al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès, i al seu entrenador Joan Galiana a col·laborar en la direcció de l’entrenament del matí i de la tarda. Un total de 40 nedadors d’arreu de Catalunya (CN. Sabadell, CN. Sant Andreu, Cambrils CN., CN. Vallirana, CN. Sant Feliu, CN. Lloret de Mar, CN. Granollers, CN. Manresa, CN. Olot, CN. Terrassa, CN. Atl-Bta, CN. Tàrraco i CN. Mediterrani) es van acollir a les 9:30 a la piscina coberta de 50m del CAR de Sant Cugat, realitzant pel matí un entrenament en sec  d’una hora, i un d’aigua de 5600m; i per la tarda, a les 16:00 un entrenament de 4400m. 


Abans de començar els entrenaments, el seleccionador dels equips inferiors de la Real Federación Española de Natación (RFEN) Albert Tubella Colominas va realitzar un seminari anunciat per la Federació Catalana de Natació i dirigit als entrenadors, sobre la programació de continguts en edats de desenvolupament: 12-17 anys. Així també va assistir l’entrenador del Club Natació Amposta. Àlex Martí Arasa i l’entrenador Joan Galiana representant Amposta al Centre d’Alt Rendiment del Car de Sant Cugat.