15 de juny 2015

CAP DE SETMANA PLE DE COMPETICIONS PER ALS NOSTRES NEDADORS

El passat cap de setmana els nostres nedadors van estar dispersos per tota Catalunya competint, des de competicions federades, fins a Campionats de Catalunya.
El dissabte 13, els més grans, Infantils, Juniors i Absoluts van competir a Reus a la competició anual coneguda com el 'Nedador Complert' o Trofeu Ciutat de Reus on es neden els 100 metres de cada estil: esquena, braça, papallona i crol. El guanyador és aquell qui aconsegueixi una menor suma de temps amb les quatre proves. Cal dir que no tots els nedadors van poder nadar totes les proves i això va impedir a alguns optar a guanyar.

Tots els nostres nedadors que participaven en al competició.

Des del club volem felicitar a tots els nedadors per la seva gran actuació, remarcant els resultats de David Bermejo i Marc Martí, 2n i 1r respectivament en categoria Infantil. L’últim, a més, va quedar campió absolut del Trofeu Ciutat de Reus guanyant fins i tot als més grans.

Podi de categoria infantil: En segon lloc, David Bermejo i en primer, Marc Martí Campió Infantil i Absolut.

Per altra banda dos dels nostres nedadors de categoria Benjamí, Pau Poparcea i Pau Rosselló van participar en els Campionats de Catalunya Benjamí a Manresa. Tots dos nedadors nedaven 50 metres de cada estil (papallona, esquena, braça i crol) com a part del Q64, on es classifiquen els 64 millors de Catalunya de cadascuna de les edats, i a més el segon nedava 200 metres estils.

Pau Rosselló i la entrenadora Luci Gallego en el Campionat de Catalunya Benjamí a Manresa.

Felicitar-los també pels resultats obtinguts i per l'esforç que han demostrat a la seva jove edat. Enhorabona a tots i a seguir entrenant.