22 de jul. 2015

Celebrat el Campionat d'Espanya Absolut i Júnior d’Estiu


En la imatge, Dani Fibla al costat del cartell dels campionats
Dels dies 8 al 12 de Juliol a les piscines Bernat Picornell de Barcelona es va celebrar el Campionat d’Espanya Absolut i Júnior d’Estiu en el qual va participar el nostre nedador Albert Arasa, qui va participar amb quatre proves: 100, 200 i 400 metres lliures i 100 metre papallona.
El nostre nedador Júnior de primer any (1998) va fer un bon paper millorant algunes de les seves marques aconseguint les millors marques del club en tota la seva història i va deixar el club en bon lloc en el primer any que competia com a Júnior.

Des del Club el felicitem pel seu esforç i pels resultats obtinguts en els campionats.

Podeu consultar tots els resultats dels campionats en aquest enllaç.

Per altra banda, els dies 16, 17, 18 i 19 el nostre nedador aleví Dani Fibla va participar en els Campionats d’Espanya Alevins d’Estiu celebrats a A Corunya, també per primer cop en la seva carrera esportiva. El jove nedador va participar en les proves de 100 i 200 metres lliures.
El nostre jove nedador va aconseguir bons resultats amb les dues proves, quedant-se prop d’entrar a les finals tot i aconseguir rebaixar les seves marques. Des del club l’animem a continuar així, gaudint de l’esport i obtenint uns resultats tant remarcables.

Tots els resultats en aquest enllaç.

Per tal de tancar aquesta temporada queda el Campionat de Catalunya Júnior Open, els dies 22, 23 i 24 a Mataró, on participaran Roser Lafont, Albert Arasa i Marc Gómez i el Campionat d’Espanya Infantil d’Estiu, que tindrà lloc a Sabadell del 3 al 6 d’Agost on participaran: David Bermejo, Marc Martí i Arnau Ortí. Molta sort a tots els que encara han de competir i estan entrenant molt dur per tal de fer-ho el millor possible.