23 de nov. 2015

Carta dirigida als socis

“You can’t put a limit on anything, the more you dream, the further you get” – Michael Phelps 

Ens agradaria començar aquesta carta dirigida als socis –que es fa per primer cop aquest any– amb la frase anterior, que traduïda literalment significa: “No pots posar-li límits a res, com més somiïs, més lluny arribaràs”. Aquesta mentalitat és la que hem tingut al club i que hem intentat inculcar en els nostres nedadors des de que l’actual junta va entrar en la direcció del club. 

En aquest últim any, s’han mantingut el nombre de nedadors en els pòdiums dels Campionats de Catalunya amb un total de 3 medalles (dos plates i un bronze); s’ha vist augmentat el nombre de nedadors en Campionats d’Espanya (un en categoria Júnior, tres en categoria Infantil i un en categoria Aleví) i a més a més, la gran majoria dels nostres nedadors han millorat les seves marques aquesta última temporada –que al cap i a la fi, és pel que lluiten. 

Certament, no podem atribuir tots els esdeveniments que han tingut lloc al club siguin gràcies a la direcció que hem portat des de l’abril del 2014 però si podem atribuir-ne alguns: hem aconseguit un nou entrenador amb grans plans de futur, per substituir a Cristina qui per motius de feina va haver de marxar, i hem contractat a un altra entrenadora per tal que cada entrenador s’especialitzi amb un grup diferent d’entrenament per millorar els resultats.

A més a més, hem reestructurat els horaris per potenciar els beneficis d’aquesta major divisió entre els grups d’entrenament, cosa que s’ha anat implementant al llarg d’aquesta temporada i que ha anat demostrant els beneficis de la especialització. 

Tot això s’ha vist compensat en un any que podem considerar com a exitós, ple de fites aconseguides i de somnis acomplerts. Però si bé tot això esta bé, no ens conformem pas en això, sinó que ja mirem més enllà en aquesta nova temporada que ha començat recentment, en la qual hem apujat els objectius, perquè, tal i com hem començat la carta, com més somiem, més lluny arribarem. 

Només ens queda motivar als nens i nenes per seguir lluitant pels seus somnis, esforçant-se al màxim per aconseguir allò que més volen, ja que si ho fan, poden arribar tant lluny com vulguin. També volem felicitar als nois i noies per els resultats obtinguts aquesta temporada i per com s’han esforçat, a més de felicitar als entrenadors qui al llarg de la temporada han estat implicats al cent per cent en la seva feina perquè els nedadors puguin gaudir un any més d’una gran experiència en competicions, campionats i travesses. 

Per últim, però no menys important, felicitar-vos a vosaltres, que sou qui feu l’impossible per que els vostres fills i filles pugui fer el que més els hi agrada, adaptant els vostres horaris per poder-los portar a la piscina, passant caps de setmana que podríeu estar descansant en caloroses piscines en les quals molts cops podeu veure ben poc com neden, etc. 

A tots, enhorabona! 

Cordialment, 

La Junta del Club Natació Amposta