7 d’ag. 2017

Acabem la temporada amb grans resultats aconseguits pels dos nedadors de categoria júnior, David Bermejo i Marc Martí


Acabem la temporada amb grans resultats aconseguits pels dos nedadors de categoria júnior, David Bermejo i Marc Martí. La passada setmana es va realitzar el Campionat d'Espanya absolut i júnior d'estiu de natació (open) a les piscines del CN Terrassa.

David Bermejo, va nedar els 50 metres papallona, braça i lliures, i els 100 metres papallona i braça. David va aconseguir entrar a la final B absoluta dels 50 metres papallona quedant el 16è de categoria absoluta, en els 50 metres lliures va acabar 11è de la seva categoria, a la prova dels 100 metres braça va acabar el 9è de la seva edat i en els 100 metres papallona, va millorar la seva marca personal en les sèries classificatòries, fet que li permetia entrar a la final de la seva categoria, on finalment va quedar 6è.

Marc Martí, per la seva part, va nedar els 50 metres braça, els 100 metres papallona i braça, i els 200 metres braça. En els 50 metres braça va quedar el 21è de la categoria absoluta, en els 100 metres papallona va quedar 4rt de la seva categoria i va millorar la seva marca personal, en els 100 metres braça es va fer amb la medalla de bronze de la seva categoria i en els 200 metres braça es va fer amb la medalla d'argent, també de la seva categoria.

Cal destacar, que el CN Amposta va quedar classificat el 31è d'Espanya en categoria absoluta i el 17è en categoria júnior, quedant el primer club classificat de la província de Tarragona.


Enhorabona nois per aquests resultats i per la temporada que heu realitzat!