Campionat d'Espanya Open de Natació Astralpool de les categories Absolut i Junior

Campionat d'Espanya Open de Natació  Astralpool de les categories Absolut i Junior
Participació al Campionat d'Espanya Open de Natació Astralpool de les categories absolut i junior, celebrat des del dissabte fins al dimecres a les instal.lacions del CN Terrassa.
Els resultats aconseguit han sigut molt satisfactoris, el junior Pol Conesa del 2002, va nedar les proves de 50 i 100 lliures aconseguint igualar la seva marca i quedant el 30a i 36a d'Espanya.
El junior, Di­dac Silva de l'any 2001, va nedar les proves de 50 metres lliures i 100 metres braça, on va fer millor marca personal en els 100 braça. Didac va quedar el 23a i 13a d'Espanya de la seva categoria.
L'absolut Marc Martí­, va aconseguir entrar a la Final B de les proves que competia, 50 i 100 metres braça. Marc va fer millor marca personal en els 50 metres braça i va ser capaç d'igualar la seva millor marca dels 100 metres braça. En les dos proves va quedar classificat en 14é lloc d'Espanya absolut.