Història


El 19 d´octubre de l´any 1985, sense cap club de natació a la ciutat, un grup de persones relacionades amb l'esport de la natació vam decidir fundar un club i així reunir a tots els nedadors de la zona i poder ensenyar-lo i practicar-la durant tot l´any. 

En aquell temps, per a poder practicar la natació, la gent d´Amposta i la seva zona d´influència només ho podien fer a la Piscina Municipal descoberta durant l´estiu, de manera que durant la resta de l´any no hi havia continuitat en la pràctica del nostre esport.

A la tardor del mateix any vam arribar a un acord amb la Piscina Municipal de Tortosa (climatitzada) per tal d'ensenyar a nedar i a entrenar tots els dissabtes de l´any a tota la gent interessada d´Amposta i de la comarca del Montsià.

Quan arribava l´estiu, però, tornàvem a la Piscina Municipal d´Amposta que, de mica en mica, es va anar fent petita i antiquada pel volum de practicants. Aquesta manca d´infrastructures va durar fins a l´any 1998, any en què es va inaugurar la nova Piscina Municipal d´Amposta (climatitzada), instal·lació que ha permès al Club Natació Amposta no haver de desplaçar-se cada dissabte, poder organitzar diferents competicions de natació durant el període hivernal i també augmentar l´entrenament dels seus nedadors a una freqüència diària.

Actualment tenim a les nostres files més de seixanta nedadors de totes les edats i som 85 socis que recolzem aquest projecte esportiu, que té un fort component educatiu relacionat amb la pràctica de l´esport.

Per al Club Natació Amposta el més important és la formació esportiva de tots els nedadors i no únicament l'objectiu de que arribin a triomfar a les competicions on participem, sinó sobretot amb la voluntat de què siguin persones que estimin la natació i l´esport en general com a pràctica saludable i idònia per al un desenvolupament harmònic de la seva personalitat i de la seua condició física, seguint la màxima romana del “Mens sana in corpore sano”.

El nostre objectiu principal no és fer campions del món, sinó que la natació sigui un esport practicat i atractiu per a la gent de la nostra ciutat i territori, perfeccionan els estils, entrenan  i participan a les competicions Comarcals, Territorials i Nacionals als Jocs Esportius Escolars CAT.i a les competicions Federades Nacionals.

Si estàs interessat en saber què t'oferim més, vine a qualsevol dels entrenaments que es duen a terme a la Piscina Municipal d´Amposta cada dia de 20:20 a 21:00 (Perfeccionament i Competició a partir dels 7 anys) i de 21:00 a 21:40 (Perfeccionament i Competició), i si et seleccionen podrás participar als Entrenaments Intensius, entran a forma part dels nois/es que participen en Competicions Federades.