3a. Tarraswim Infantils, Juniors i Absoluts a la Piscina Municipal de Cambrils.

3a. Tarraswim Infantils, Juniors i Absoluts a la Piscina Municipal de Cambrils.

El passat 25 de Gener de 2020, es va disputar la 3r lliga infantil i 3r Tarraswim on van tornar-se a trobar els diferents clubs de natació  de la provincia de Tarragona, a les instal·lacions del Club Natació Cambrils.               

Els nostre equip dirigit per Albert Astor com a tècnic , va estar format: Equip Femení: Laura Almo, Marta Roglan, Laura Piñana, Carla Martí, Alba Silva, Anna Nadal, Fiona Vizcarro i Helena Arenys. L’ Equip Masculí: Joan Sanz, Lluis Serret, Albert Tomas, Aaron Gargallo, Marc Duch, Pau Rosselló, Pol Conesa, Dani Ruiz.                         

En aquesta competició cal remarcar que la majoria dels nostres nedadors/es van conseguir millorar les seves  marques personals, i cada cop estan més  aprop de les mínimes nacionals.

Tots a un gran nivell inclús  per als mes veterans com per als mes prinicipiants de la categoria. El CN Amposta cal remarcar que van guanyar els relleus de 4x50 estils Femení que es va decidir fins al final i el 4x 50 lliures masculí  on es van imposar amb un bon  registre.

Aquests resultats, posiciona al Club Natació Amposta al lloc on es mereix estar, a les primeres linies, gràcies  al bon treball i constància  dels nostres nedadors/ es. 

Agrair a cada un dels esportistes  per estar en aquest gran nivell i formar un gran equip.         ENHORABONA!!!!!Comentaris


Comentar