2a. Jornada Prebenjamina i 4a. Jornada Benjamina a la Piscina Reus Ploms.

2a. Jornada Prebenjamina i 4a. Jornada Benjamina a la Piscina Reus Ploms.

Els petits del club inicien el febrer en força i energia. Va ser el disssbte 01/02/2020, que es va disputar a les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms, @cnreusploms  , la 2ona jornada de lliga prebenjamina nedant les proves de 25m braça conjunta, Janet Sanz. Ella, va demostrar una tècnica boníssima fins tocar la pared. 

Continuem amb Esther Calabuig, Laia Sanchez, Marc Escribà, Jan Lor, Pep Celades i Malek Laguel, que van participar amb els 50m esquena i 50m papallona. Dos estils que tenen una tècnica molt precisa però que van saber defensar la i realitzar-la amb una actitud d’esforç i constància. 
Moltes felicitats a tots/es pels resultats aconseguits. Ara, ja sabeu, a continuar treballant com fins ara. 

També, el dissabte va tocar el torn dels benjamins  que van portar a terme a les mateixes instal·lacions, la 4rta jornada de lliga benjamina. 
Martina Crossetto, Eva Romero, Sara Caballé, Ian Gonçalves, Erik Christian, Arnau Tomàs i Iu Esteban. Aquests esportistes van nedar les proves de 50m braça i 100m braça, 50m crol i 100m crol. Tots ells i elles van nedar molt bé i van aconseguir rebaixar les seves marques fins a 8 segons. Uns resultats aconseguits gràcies al treball de cada dia.

Enhorabona cracks!

 

 Comentaris


Comentar