1ª JORNADA LLIGA BENJAMINA I ALEVINA - LLIGA PER EQUIPS PREBENJAMINS I BENJAMINS AL CN CAMBRILS

1ª JORNADA LLIGA BENJAMINA I ALEVINA - LLIGA PER EQUIPS PREBENJAMINS I BENJAMINS AL CN CAMBRILS

Aquest passat dissabte va tenir lloc a la piscina del Club Natació Cambrils la 1a Jornada de lliga federada de la temporada 2021/22 per a les categories prebenjamina, benjamina i alevina. El Club Natació Amposta va competir amb un total de 23 nedadors i nedadores, sota la direcció dels tècnics Albert Astor, Ariadna Gonzalez i Carla Martí.
Els alevins i alevines van competir en les proves de 200 estils, 100 esquena i 50 lliures i els més petits i petites es van alternar en les proves de 100 lliures, 100 braça i 50 braça. Molts nedadors i moltes nedadores era la primera vegada que competien, i els nervis inicials van desaparèixer un cop dins de la piscina, i es van produir millores considerables de moltes marques personals. 
Els relleus 4×50 esquena i 4×100 estils van servir de colofó final d’una intensa i productiva jornada de natació en la qual els més petits i petites del Club van poder estrenar-se aquesta temporada en la competició federada, competint amb els millors clubs i esportistes de la demarcació de Tarragona. 

Us hem fet un recull de lo que va ser la primera Jornada dels nostres petits!!

                                                                                                                                                                                                                 

 

 Comentaris


Comentar