Final Catalunya Jocs Esportius a les piscina del Complex Esportiu Les Comes a Igualada.

Final Catalunya Jocs Esportius a les piscina del Complex Esportiu Les Comes a Igualada. El 2 de juny, es donaven per conclosos els jocs esportius escolars en la modalitat de natació. La Final Nacional es va celebrar a les piscina del Complex Esportiu Les Comes a Igualada.

A la jornada del matí van participar les categories benjamí i aleví. Del CN Amposta van competir els benjamins Eva Romero en les proves de 25 metres esquena i 25 metres braça quedant la 17 i 13 respectivament, Arnau Tomàs en la prova de 25 metres esquena on va acabar el 8 de la seva categoria, Iu Esteban va quedar el 15è també en la prova de 25 metres esquena. En categoria benjamina també vam aportar un relleu format per Laia Sànchez, Arnau Tomàs, Eva Romero i Iu Esteban, els quals van quedar classificats en la posició 10. En categoria aleví, Dídac Solé va acabar en 6è lloc en la prova de 50 metres esquena.

En la jornada de la tarda, va ser el torn dels infantils i cadets del club. En categoria infantil Carme Bel va competir en els 100 metres esquena i lliures, acabant la 12 i 19 respectivament; Ernest Pla es va fer amb la medalla d’argent en la prova de 100 metres lliures i va acabar el 7è en la prova dels 100 metres esquena; Joan Sanz va quedar el 4rt als 100 metres lliures i va ser desqualificat als 100 metres braça; Laura Almo també es va penjar la medalla d’argent a la prova dels 100 metres esquena i va acabar la 5è als 100 metres lliures; Inca Llaveria es va fer amb la 9 posició als 100 metres braça i amb la 7è lloc als 100 metres lliures.
Laura Almo, Inca Llaveria, Joan Sanz i Ernest Pla van formar relleu en categoria cadet, el qual va quedar en 3r lloc.

Enhorabona a tots/es pels resultats aconseguits!Comentaris


Commentar