Final Territorial dels jocs escolars a les instal·lacions del CN Tortosa.

Final Territorial dels jocs escolars a les instal·lacions del CN Tortosa. Final Territorial dels jocs escolars a les instal·lacions del CN Tortosa, aquesta va aplegar els clubs de la Comarca del Montsià i del Baix Ebre. L’equip ampostí va protagonitzar molt bon paper aconseguint 23 medalles entre totes les categories.

En categoria prebenjamina, Laia Sánchez es feia amb dos ors en les proves de esquena i lliures, Lia Franch amb la de bronze en la prova de lliures, Froilán Gombau també amb el bronze de lliures, i Jan Lor en dos plates d’esquena i lliures.
En categoria benjamina, Eva Romero es va fer amb dos bronzes, en les proves d’esquena i braça, Arnau Tomàs es va endur la plata i Iu Esteban el bronze, tots dos en la prova d’esquena.
L’aleví Dídac Solé es va emportar la medalla d’or en la prova de 50m esquena.
En categoria infantil, Carme Bel va quedar la segona i tercera, en les proves d’esquena i lliures, respectivament; Ernest Pla es va endur dos medalles de plata en les proves d’esquena i lliures, i Joan Sanz amb dos bronzes en les proves de braça i lliures.
En categoria cadet, Laura Almo es va fer amb l’or en la prova de 100m esquena i la plata en els 100m lliures, Inca Llaveria es va emportar dos bronzes, en les proves de braça i lliures.
Finalment, el relleu benjamí va acabar en segona posició i el cadet en primera posició.

Enhorabona a tots i totes pels resultats aconseguits!Comentaris


Commentar