Magnífics resultats als Campionats de Catalunya d'estiu júnior

Magnífics resultats als Campionats de Catalunya d'estiu júnior Magnífics resultats aconseguits pels dos nedadors júniors del CN Amposta als Campionats de Catalunya d'estiu júnior celebrats el 14, 15 i 16 de juliol a les piscines del CN Mataró. Marc Martí i David Bermejo s'han emportat un total de 8 medalles, 5 d'elles d'or. Els dos nedadors del CN Amposta van nedar totes les finals A de les proves que competien, excepte els 200 metres braça de David que ho va fer en la final B.

Marc Martí s'ha proclamat campió de Catalunya en les proves de 50, 100 i 200 metres braça i en els 200 metres estils, en els 50 metres papallona es va emportar la medalla d'argent i finalment, en els 800 metres lliures també es va emportar la medalla d'argent.

David Bermejo va quedar campió de Catalunya en els 50 metres papallona de la seva edat i subcampió absolut de la mateixa prova. Per una altra banda, es va fer amb dos medalles d'argent en les proves de 50 metres lliures i 50 metres braça. En els 100 i 200 metres braça va quedar en quarta i setena posició, respectivament.

Enhorabona nois pels resultats i la feina ben feta!

Comentaris


Commentar