CANAL 21 EBRE. NIKITA PAU POPARCEA I MARC JORDÀ AL XL CAMPIONAT HIVERN INFANTIL MÀLAGA

EL  XL CAMPIONAT D'HIVERN INFANTIL celebrat a la Piscina Inacua a Màlaga. El Club Natació Amposta va estar representat per dos joves nedadors, Marc Jordà que va participar en els 100 mtrs lliures i Pau Nikita en els 100 mtrs. esquena.

Marc Jordà va millorar la seva marca amb un temps de 55"79, amb la posició de 18è de la seva categoria a la general i 7è de la seva edat.

Per altra banda Nikita Pau Poparcea va ser desqualificat a la prova de 100 mtrs. esquena per una sortida anticipada, però inclús així va tenir una gran actuació.

Cal destacar el gran esforç que han fet quests nedadors per a poder classificar-se als campionats d'Espanya, perquè tenien que estar dintre dels 12 millors nedadors estatals.

Us deixem enllaç de la notícia al Canal 21:

NOTÍCIA A L'ESPAI POLIESPORTIU AL CANAL 21 , US DEIXEM AMB LA NOTÍCIA AL MINUT 10':