NOTÍCIA: MOLT BONA ACTUACIÓ DEL CN AMPOSTA A TARRAGONA

Bona actuació dels prebenjamins i benjamines del Club Natació Amposta en la jornada de repesca celebrada el dissabte a la piscina del CN Tàrraco, malgrat el poc temps de recuperació del que van disposar els petits nedadors i nedadores entre prova i prova.
Acabada la competició dels prebenjamins i de les benjamines va ser el torn dels júniors i absoluts, on va destacar el primer lloc de Marc Jordà en els 50 lliures, els 100 papallona i els 1.500 lliures amb un temps de 00:24:53, 1:02 i 16:52 i aconseguint mínima nacional en els 50 i 1500 lliures.

Carla Martí, amb un temps de 2:42 en 200 braça, es va situar molt a prop de la mínima nacional en aquesta prova.

Molt bona actuació per part de la categoria prebenjamina i benjamina a la repesca.

DESTAQUEM:

Jan i Marc, 1er i 2n en 100 pap, 100 esq  i 100ll  (també Froilan 4rt en 100 esq i 3r en 100ll)

I gran millora de les marques personals de Alba, Marti i Andrea quedant en 1a posició en les proves 50 pap, 50 esq i 50 braça respectivament.
Alba 1a 50 pap (millorant 6'')
Marti  (pre-benj) 1er (encara que unic participant de la prova) en 50 esq (millorant 8'')
Andrea 1a en 50 braça (millorant 5'')]

També van quedar en bona posició encara que amb millores de temps menys significatives: